Diputació coordina la presentació de projectes per a aconseguir fons europeus

El president de la Diputació, José Martí, ha rebut en el Palau a l'eurodiputada Inmaculada Rodríguez-Piñero.

Economía 21 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
_DSC2435
L´objectiu es a aconseguir fons europeus destinats a afrontar el repte demogràfic i reactivar Castelló.

La Diputació,està treballant en la presentació de projectes per a afrontar sobretot el repte demogràfic i la lluita contra la despoblació, “i per a nosaltres és molt important tindre el suport d'Inmaculada Rodríguez-Piñero, que tant està treballant a Europa en defensa dels interessos dels espanyols, dels valencians i dels castellonencs”, ha destacat Martí, que ha estat acompanyat en la reunió pel diputat provincial de Desenvolupament Rural, Santi Pérez.

El president de la institució provincial ha agraït a l'eurodiputada “que es posen a la nostra disposició per a aquest any 2021 que tant ens exigirà”. De fet, ja han avançat la possibilitat de realitzar una reunió a Brussel·les a curt termini per a estudiar futures accions.

De moment, el primer pas que donarà la Diputació de Castelló és presentar propostes per a estar presents en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern, que inclouran projectes vinculats a la transició energètica, la connectivitat digital, la transformació social o la despoblació.

Te puede interesar
Lo más visto