Reconstrucció davant la covid-19

L'alcaldessa posa en valor la gestió dels fons europeus i el treball per a impulsar els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Sanitat 21 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
21-12-20 Marco y la eurodiputada Rodríguez-Piñero
L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha mantingut hui una reunió a l'Ajuntament amb l'eurodiputada Inmaculada Rodríguez-Piñero.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha mantingut hui una reunió a l'Ajuntament amb l'eurodiputada Inmaculada Rodríguez-Piñero, durant la qual han abordat els nous reptes de la reconstrucció davant la covid-19. Un full de ruta de futur en la qual exerceixen un paper rellevant els fons europeus, tant els que aspira a continuar captant Castelló en noves convocatòries, com els que inclou el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de l'Economia Espanyola presentat recentment.

Marco ha aprofitat la trobada amb Rodríguez-Piñero per a destacar la gestió de l'Ajuntament en matèria de fons europeus, que sumen 40,4 milions des de 2015 i que han contribuït al desenvolupament de projectes socials i sostenibles, sent una de les ciutats millor valorades en la seua execució. En aquest sentit, l'alcaldessa ha traslladat a l'eurodiputada “la importància d'Europa hui dia com una gran finestra d'oportunitats perquè les ciutats avancem cap a models més sostenibles, més socials, més inclusius i més amable per a les persones. Una finestra que, des de l'Ajuntament de Castelló hem aprofitat des del primer moment i que ens està permetent transformar la ciutat amb projectes d'impacte social, mediambiental, urbanístic i tecnològic”.

En el context actual, marcat per la covid-19, “com a alcaldessa continue confiant en Europa, per a impulsar amb la seua ajuda nous projectes per a la ciutat, i per a guiar la transformació i la recuperació del país amb el pla de recuperació que contribuïsca a la reactivació de l'economia i l'ocupació”.

En la reunió, també s'ha traslladat a l'eurodiputada el treball realitzat per a impulsar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), en sintonia amb l'estratègia de transformació de Castelló que recull l'Agenda Urbana que s'està elaborant i que servirà d'exemple per a la resta del país, segons el protocol signat entre l'Ajuntament i el Ministeri d'Agenda Urbana.

Te puede interesar
Lo más visto