Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Gràcies, Castelló

El vídeo de felicitació de Nadal de la Diputació de Castelló

General 21 de diciembre de 2020 Redacció Redacció

 El tradicional vídeo de felicitació de Nadal canvia enguany de registre per a homenatjar els serveis públics i els col·lectius de persones que des de l’inici de la pandèmia estan al peu del canó.

 El tradicional vídeo de felicitació de Nadal de la Diputació de Castelló canvia enguany de registre per a homenatjar els serveis públics i els col·lectius de persones que des de l’inici de la pandèmia estan al peu del canó treballant i vetllant per la protecció i la qualitat de vida dels castellonencs i castellonenques.

 El fil conductor de l’audiovisual és la interpretació de la nadala ‘Nadal blanc’ per part del jove sopranista de la Vall d’Uixó Rafa Quirant -amb l’acompanyament al piano de Núria Tena-, qui fa un llarg recorregut per diferents indrets de la província transmetent, a través de la seua poderosa veu un missatge d’agraïment i d’esperança a tota la gent de Castelló. Les imatges han estat filmades a diferents indrets de la província i al Palau Provincial i en ell apareixen representats els sectors de l’educació, l’atenció social, el comerç, els bombers, la policia i la medicina.

 El vídeo, que porta el títol de ‘Gràcies, Castelló’, podrà vore’s a partir d’esta nit a les xarxes oficials de la Diputació de Castelló. El president de la institució, José Martí, ha aprofitat el llançament de la felicitació nadalenca per a desitjar, en nom de tota la corporació “unes bones festes i que prompte puguem recuperar les abraçades”. Així mateix, ha demanat “molta responsabilitat i prudència” per a no haver d’afrontar una altra onada més de contagis”.

Te puede interesar

IMG-20210223-WA0101

8M Peníscola

Redacció
General 08 de marzo de 2021

L'Ajuntament de Peníscola aprovarà en Ple la declaració institucional de la FEMP en defensa i protecció dels valors d'igualtat

_DSC7341

Nova Llei de Serveis Socials Inclusius

Redacció
General 02 de febrero de 2021

La diputació destina 4,1 milions d'euros per a assumir el finançament de l'atenció primària dels serveis socials municipals dels 124 municipis de la província de fins a 10.000 habitants.

Asamblea red de ciudades AVE

Promoció Turística

Redacció
General 21 de febrero de 2021

Castelló reforça el posicionament turístic i impulsa el seu producte en la Xarxa de Ciutats AVE

Newsletter