Gràcies, Castelló

El vídeo de felicitació de Nadal de la Diputació de Castelló

General 21 de diciembre de 2020 Redacció Redacció

 El tradicional vídeo de felicitació de Nadal canvia enguany de registre per a homenatjar els serveis públics i els col·lectius de persones que des de l’inici de la pandèmia estan al peu del canó.

 El tradicional vídeo de felicitació de Nadal de la Diputació de Castelló canvia enguany de registre per a homenatjar els serveis públics i els col·lectius de persones que des de l’inici de la pandèmia estan al peu del canó treballant i vetllant per la protecció i la qualitat de vida dels castellonencs i castellonenques.

 El fil conductor de l’audiovisual és la interpretació de la nadala ‘Nadal blanc’ per part del jove sopranista de la Vall d’Uixó Rafa Quirant -amb l’acompanyament al piano de Núria Tena-, qui fa un llarg recorregut per diferents indrets de la província transmetent, a través de la seua poderosa veu un missatge d’agraïment i d’esperança a tota la gent de Castelló. Les imatges han estat filmades a diferents indrets de la província i al Palau Provincial i en ell apareixen representats els sectors de l’educació, l’atenció social, el comerç, els bombers, la policia i la medicina.

 El vídeo, que porta el títol de ‘Gràcies, Castelló’, podrà vore’s a partir d’esta nit a les xarxes oficials de la Diputació de Castelló. El president de la institució, José Martí, ha aprofitat el llançament de la felicitació nadalenca per a desitjar, en nom de tota la corporació “unes bones festes i que prompte puguem recuperar les abraçades”. Així mateix, ha demanat “molta responsabilitat i prudència” per a no haver d’afrontar una altra onada més de contagis”.

Te puede interesar
Lo más visto