El Provincial invertix 200.000 euros en la renovació de sistemes d'informació

Permetrà materialitzar la integració completa dels sistemes d'informació del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló amb els corporatius propis de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

General 23 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
hp
També facilitarà l'accés als historials clínics complets dels ciutadans de la sanitat pública valenciana independentment del centre sanitari en què siguen atesos.

El Consorci Hospitalari Provincial de Castelló hi ha invertit un total de 213.478 euros en la renovació tecnològica de sistemes d'informació, la qual cosa redundarà en una millora de les aplicacions informàtiques. La inversió s'ha destinat a l'adquisició de nous servidors de bases de dades i de virtualización d'última generació, així com a un subsistema d'emmagatzemament basat 100% en tecnologia nativa d'estat sòlid, segons ha explicat el cap del Servici d'Informàtica, Mateo Asensi.

Estes adquisicions formen part d'un projecte més ambiciós que permetrà materialitzar durant els anys 2021 i 2022 la integració completa dels sistemes d'informació del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló amb els corporatius propis de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

L'increment de l'activitat del centre, la seua cada vegada major nivell de tecnificació i l'actual moment de convergència amb la Conselleria es traduïxen en una creixent demanda de recursos informàtics derivada de la utilització massiva de mitjans tecnològics, hi ha assenyalat Asensi.

Així, la coordinació funcional de l'Hospital General Universitari de Castelló i de l'Hospital possibilitarà l'optimització de recursos i facilitarà l'accés als historials clínics complets dels ciutadans de la sanitat pública valenciana independentment del centre sanitari en què siguen atesos.

També està prevista la substitució durant el citat pla biennal de tots els llocs de treball informàtics de l'Hospital Provincial per altres totalment compatibles amb el model de lloc de treball estàndard de la Conselleria de Sanitat.

Te puede interesar
Lo más visto