Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Fira ‘Tu Boda’ a través d'un portal web

L'Ajuntament manté la celebració de la fira en format virtual per a ajudar a les empreses, pimes i autònoms locals, i reunirà uns 70 expositors.

Economía 04 de enero de 2021 Redacció Redacció
Fira Tu Boda
La web, que ja pot visitar-se, romandrà activa durant sis mesos .

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria d'Innovació Comercial, ha optat per organitzar la Fira ‘Tu Boda y Eventos’ de manera virtual, a través d'un portal web que reunirà a prop de 70 expositors d'uns 16 sectors diferents per a celebrar aquesta cita anual del calendari de fires de Castelló. El regidor de l'àrea, David Donate, ha recalcat que, d'aquesta manera, es dóna suport a unes 70 empreses, pimes, persones autònomes i emprenedores que no perden d'aquesta manera l'aparador que ofereix aquesta fira d'esdeveniments.

La Fira "Tu Boda i Esdeveniments "és una cita marcada perquè implica un suport al comerç local de Castelló dedicat o vinculat a les celebracions i cerimònies,  Donate ha posat l'accent que l'emergència sanitària i social per coronavirus ha impedit organitzar enguany la fira en el seu format presencial. “No obstant això, hem redirigit els esforços per a celebrar aquesta fira de manera virtual, a través d'un portal web on més de 70 expositors de Castelló oferiran els seus productes i serveis de manera online i puguen continuar promocionant-se en un àmbit com el de les cerimònies”, ha indicat.

Per a això, s'ha habilitat la web tubodayeventoscastellon.com a través de la qual es pot accedir a 16 sectors relacionats amb la fira. Entre ells, expositors virtuals de fotografia o vídeo, música, moda, floristeries, decoració, detalls, organització d'esdeveniments, servei d'àpats, etc. Prop de 70 expositors organitzats a manera d'una fira presencial. A més, 36 empreses participen per primera vegada en aquesta fira.

La web, que ja pot visitar-se, romandrà activa durant sis mesos per a aquelles persones que vulguen organitzar algun tipus de cerimònia al llarg de 2021 i 2022 i que podran contactar directament amb els expositors que s'han sumat a la iniciativa. La Fira ‘Tu Boda y Eventos’ virtual oferirà també promocions, descomptes i sortejos, a més d'accés a tallers, showrooms, etc.

Les persones que visiten la fira online podran contactar directament amb les empreses, comparar i preguntar quan vulguen i des d'on vulguen.

Te puede interesar

seleccion1

Aliança Valenciana per a les Bateries

Redacció
Economía 18 de febrero de 2021

 Torrecid , Grup Gimeno i UBE son les empreses de Castelló presents en pilar sobre el qual se sustentaran totes les accions de la Comunitat  per a comptar amb una factoria de fabricació de bateries així com el desenrotllament tecnològic a futur d'este tipus d'elements.

ashocas r

Trobada agredolça

Redacció
Economía 10 de febrero de 2021

L'hostaleria qualifica així la reunió mantinguda en la vesprada del dimarts amb l'ajuntament de Castelló, encara que arranca en el compromís de començar amb les ajudes en quant Generalitat transferisca la part que els correspon del pla parèntesi.

Newsletter