Ja han arribat

Ses Majestats els Reis Mags d'Orient arribaven a primera hora del matí al port de la ciutat de Castelló.

General 05 de enero de 2021 Redacció Redacció
Captura de pantalla 2021-01-05 a las 14.35.42
Durant tot el dia han recorregut els carrers de la població per a saludar els xiquets i portar amb ells la màgia del Nadal.

Ses Majestats els Reis Mags d'Orient arribaven puntuals al port de la ciutat de Castelló i eren rebuts per un grup reduït de xiquets seguint totes les mesures que ens ha imposat la covid-19.

 Captura de pantalla 2021-01-05 a las 14.38.07 

A la seua arribada a port han sigut rebuts per la reina infantil de les festes de Castelló Gal·la Calvo Santolaria i la seua cort d'honor, acompanyades per les primeres autoritats municipals. Melchor, Gaspar i Baltasar s'han dirigit a tots els xiquets amb un càlid missatge.

 Enguany han hagut d'aparcar els camells i carrosses i muntats en vehicles han recorregut tots els carrers de la ciutat de Castelló ,  Perquè xiquets i xiquetes els puguen veure des dels seus balcons. Esta nit serà sens dubte la nit més màgica de l'any distintes sí però màgica i repleta d'il·lusió. 

Sa Majestats els Reis Mags d'Orient arribaven a primera hora del matí al port de la ciutat de Castelló durant tot el dia han recorregut els carrers de la població per a saludar els xiquets i portar amb ells la màgia del Nadal.

Captura de pantalla 2021-01-05 a las 14.39.17

Te puede interesar
Lo más visto