Ajudes per als sectors més afectats per la crisi de la Covid-19

Ximo Puig anuncia un nou paquet d'ajudes per als sectors més afectats per la crisi que seran definides en una comissió tècnica de treball.

Sanitat 07 de enero de 2021 Redacció Redacció
ximo r
Puig ha mantingut una reunió de treball amb el president de la CEV, Salvador Navarro, i els secretaris generals d'UGT-PV, Ismael Sáez, i CCOO-PV, Arturo León.


- El president de la Generalitat ha destacado que mañana mismo ha sido convocada una nueva reunión, de carácter técnico, con el fin de concretar el apoyo económico de la Generalitat al tejido empresarial

El president de la Generalitat ha destacat que demà mateix ha sigut convocada una nova reunió, de caràcter tècnic, a fi de concretar el suport econòmic de la Generalitat al teixit empresarial.

El president hi ha assenyalat que s'ha iniciat d'esta manera un diàleg per a fer front a les restriccions imposades per la Generalitat amb l'objectiu de millorar la lluita contra la pandèmia i garantir la qualitat assistencial. Puig ha assegurat que es tracta de "accions que tenen conseqüències en l'àmbit econòmic i, per tant, hem de donar-los resposta".   En este sentit el cap del Consell ha anunciat que demà mateix ha sigut convocada una nova reunió, de caràcter tècnic, per a concretar el suport econòmic de la Generalitat al teixit empresarial valencià. 

Així mateix ha assegurat que "anem a viure uns mesos encara molt complicats per a l'economia, però la Generalitat està absolutament convençuda de que dins de poc, gràcies a la vacunació, aconseguirem superar esta situació". No obstant això, ha indicat que fins que arribe eixe moment "tenim que fer que les empreses que patixen dificultats però que tenen viabilitat, puguen seguir cap en davant".

En la  reunió de hui han participat el president de la CEV, Salvador Navarro, i els secretaris generals d'UGT-PV, Ismael Sáez, i CCOO-PV, Arturo Lleó, a qui també han assistit el conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler; el conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, i el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi Espanya.

Te puede interesar
Lo más visto