Filomena ens deixa gelats

La cota de neu se situa entorn dels 300-600 m, però no es descarta en les pròximes hores neu en cotes zero.

General 08 de enero de 2021 Redacció Redacció
bartolo
Neu en el Bartolo que es manté durant tota el matí.

La neu ja ha començat a cobrir de blanc moltes zones de l'interior de la provincia.Y este matí el Pic del Bartolo amanecía amb un manto blanc. En l'interior nord de la provincia  han amanecido amb una nit d'intenses nevades, que pareixen anar a més amb el pas de les hores i durant el cap de setmana.

 La borrasca Filomena està entrant al llarg de tot el matí amb força en l'interior centre d'Espanya i s'espera que abast la comunitat Valenciana amb major intensitat des de les 3 de la vesprada.

L'agència nacional de meteorologia advertixen que ens anem a enfrontar durant les pròximes hores a un temporal de neu històric, que es viurà de manera intensa durant les pròximes 48 hores. Aemet advertix a més, que a partir de la setmana que ve les temperatures continuaran desplomant-se i viurem un episodi de fred intens en tot el país. 

Hui en tota la província tindrem cels coberts, amb precipitacions generalitzades. La cota de neu se situa entre els 300-600 m.

Temperatures que continuen en descens, amb màximes en valors negatius en les comarques de l'interior, i desplomant-se en la costa.

temperaturas 8:01                          mapa

Vilafranca, Cinctorres i Portell són alguns dels 32 ajuntaments de la Comunitat Valenciana que ja han comunicat la suspensió de les classes a conseqüència de l’alerta taronja de nevada a causa de la borrasca Filomena, segons Conselleria  d´educació.

Va a seguir nevant a l’interior i que, en el cas de la provincia de Castelló s’intensificaran a partir de la vesprada, quan la cota baixarà fins als 200m en tota la província  

 

Te puede interesar
Lo más visto