Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'hostaleria obri novament el dimarts 16 de febrer

L'hostaleria de la província liderada per Ashocas alçarà la persiana la setmana que ve per a protestar contra les mesures imposades per la Generalitat Valenciana.

General 09 de febrero de 2021 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2021-02-09 at 10.36.45
El sector esta preparant una demanda col·lectiva per responsabilitat patrimonial contra la Generalitat Valenciana i El Govern d'Espanya de la mà d'un prestigiós despatx d'advocat de Madrid.

L'hostaleria, fastiguejada pel que ells consideren unes mesures sense sentit després de més de vint dies tancats i amb els contagis en augment, sent líders en el país, hi ha decidit fer un pas al front i obrir els seus negocis dimarts que ve 16 de febrer en el seu horari normal. " Anem a obrir amb totes les mesures de seguretat com hem fet fins ara, l'hostaleria és l'únic sector que ha tancat els seus negocis per responsabilitat només quan un dels seus treballadors ha donat o ha estat en contacte amb un positiu",assenyalen des de l'associació.

 Des de l'associació provincial creuen que ha quedat clarament provat que ells no són responsables de la incompetència del Govern valencià i és per això que ja no aguanten més: "Ximo Puig no té ni un  argument més per a seguir acusant-nos ni per a mantindre'ns ni un  dia més en esta situació, si hem d'esperar que l'índex de contagi estiga per davall de 100 a l'estiu encara no haurem obert. No tolerarem més injustícies açò és confiscació dels nostres drets, béns i fons de comerç, ni ens rescaten ni ens ajuden, ja estem farts, la millor ajuda és que ens deixen trabajar".  La entitat ha elaborat un manifest que referenda la seua decisió d'obrir i que arreplega el que ells consideren que són moltes de les causes reals de la situació actual.

A la protesta es van a unir hostalers de tota la província que formen part de l'entitat però a més Ashocas ha invitat que se sumixen a altres associacions de la província i de la resta de la Comunitat: "portem onze mesos patint un castic sense precedents al sector, som la comunitat que mes restriccions i més severes ha aplicat en tota Espanya durant més temps i no obstant això han sigut incapaços de contindre els contagis. Hi ha altres comunitats amb menys restriccions i l'hostaleria oberta i l'índex de contagis és moltíssim menor".

 A més, Álvaro Amores s'ha referit a este mig: "Estem preparant una demanda col·lectiva per responsabilitat patrimonial contra la Generalitat Valenciana i El Govern d'Espanya de la mà d'un prestigiós despatx d'advocat de Madrid. Van a haver de respondre per la destrossa que estan fent al sector. Milers de milions perduts, famílies arruïnades i llocs de treball destruïts i ací, ningú mou fitxa"

 

 

 

 

Te puede interesar

Lo más visto

Suera 1

Dia de l’Arbre

Redacció
Cultura 02 de febrero de 2021

La Diputació celebra el Dia de l’Arbre a Suera amb la posada en valor de ‘l’olivera de la Campana’

Newsletter