Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Col·laboració entre Diputació i la Germandat dels Cavallers

La Diputació i la Germandat dels Cavallers de la Conquesta disposades a emprendre accions de dinamització als pobles quan millore la situació sanitària

Cultura 09 de febrero de 2021 Redacció Redacció
cavallers2
El president, José Martí, i la diputada de Cultura, Ruth Sanz, mostren la seua voluntat de continuar fent costat a l'entitat, a la qual feliciten pel seu 70 aniversari.

 El president de la Diputació, José Martí, i la diputada de Cultura, Ruth Sanz, han mantingut una reunió telemàtica amb el president i el secretari de la Germandat dels Cavallers de la Conquesta, Luis Oria i Carlos Martí, els qui han mostrat la seua disposició a col·laborar amb la institució en accions de dinamització cultural als pobles de la província quan l'evolució de la pandèmia ho permeta.

Durant la trobada, el president i la diputada han felicitat els representants de la Germandat pel seu 70 aniversari, que es va complir el passat 15 de gener, la celebració del qual ha sigut necessari posposar per les restriccions sanitàries. A més, han reafirmat la voluntat de continuar fent costat a aquest entitat festiu-cultural, que “tant i tan bé treballa per la divulgació i defensa de la nostra història, cultura, tradició i llengua a la ciutat de Castelló i en el conjunt de la província.

Te puede interesar

Suera 1

Dia de l’Arbre

Redacció
Cultura 02 de febrero de 2021

La Diputació celebra el Dia de l’Arbre a Suera amb la posada en valor de ‘l’olivera de la Campana’

221220 Nadal al Raval

Nadal al Raval

Redacció
Cultura 23 de diciembre de 2020

La diversió continuarà hui amb l'obra teatral 'La conina viatgera' i dissabte amb l'espectacle 'Nadales a la llar'.

jornades8

Blocaus del Camí del Castell

Redacció
Cultura 28 de diciembre de 2020

Almenara.80 persones han participat en les jornades de portes obertes que s'han realitzat durant els dos últims caps de setmana.

Lo más visto

Suera 1

Dia de l’Arbre

Redacció
Cultura 02 de febrero de 2021

La Diputació celebra el Dia de l’Arbre a Suera amb la posada en valor de ‘l’olivera de la Campana’

Newsletter