Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Ajuntament de Peníscola inverteix quasi un milió d'euros en les seues platges aquest 2021

Millores en accessibilitat, senyalització i serveis se sumen a informadors Covid, salvament i tasques de neteja

General 03 de junio de 2021 Redacció Redacció
Peniscola_Playa-del-Norte
Font: Turismodecastellon.com

La Regidoria de Turisme i Platges de Peníscola ha fet una aposta en la millora dels arenals urbans de la localitat. Tant en platja Nord com en platja Sud se sumen millores en accessibilitat amb més rampes, la renovació de dutxes, la millora i ampliació de la senyalització i cartelleria, així com en la millora del manteniment dels lavabos públics.

«Ara estem treballant en la posada a punt per a la temporada de bany, però les millores continuaran al llarg de tot l'exercici, cuidem les nostres platges els 365 dies de l'any» ha explicat la responsable de l'àrea, Raquel París, qui ha recordat les millores previstes en la platja Sud, pendents d'autorització per part de les administracions superiors, com per exemple, l'obra de millora de la canalització de la desembocadura de l’Ullal.

A les inversions d'enguany se sumen les despeses derivades de la posada en marxa dels informadors en platges, que ascendiran a més de 100.000€. A més, els serveis de salvament i socorrisme, juntament amb la neteja de les platges, fan ascendir la despesa municipal en el manteniment del litoral fins a quasi un milió d'euros.

En aquests dies s'estan fent els treballs de col·locació dels 5 llocs d’auxili i torres de vigilància, així com les revisions dels lavabos públics en platges.

Els treballs del Ministeri en l'arena, amb el trasllat d'arena de dragatge de la platja Sud a la platja Nord, han retardat la possibilitat de col·locació de dutxes i passarel·les per part de l'Ajuntament, perquè els camions havien de poder circular fins avui mateix per l'arenal per tal de traslladar i distribuir l'arena en zones afectades pels temporals marítims.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter