Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

LABORA aborda el programa Estiu Destral que donarà ocupació a 1.000 persones menors de 30 anys

Les contractacions, que tindran categoria d'auxiliar, correspondran als consistoris i seran de tres mesos

General 06 de junio de 2021 Redacció Redacció
fotonoticia_20181017165912_420
Font: EuropaPress

Mitjançant el programa Estiu Destral els ajuntaments podran contractar 1.000 persones, menors de 30 anys desocupades, per a informar i vetlar per les mesures de prevenció de la COVID-19 a les platges de la Comunitat. Així mateix, col·laboraran en les labors d'informació turística, ajudaran en la prevenció d'ofegaments i estaran en contacte amb la Policia Local així com amb els llocs de coordinació dels serveis d'emergències per a notificar les incidències.

Les contractacions es realitzaran amb la categoria d'auxiliar, tindran una duració d'almenys 3 mesos i hauran d'iniciar-se i finalitzar en el període comprés entre el 15 de juny i el 19 de setembre de 2021.

Selecció participants

La selecció la realitzarà Labora entre persones que complisquen els següents requisits:

· Persones desocupades menors de 30 anys

· Inscrites en LABORA amb el CNO d'Auxiliar d'Informació.

· Graduat en Educació Secundària Obligatòria

· Permís de conduir de tipus B.

A més, tindran prioritat aquelles persones que hagen acreditat davant LABORA un nivell mínim de B1 d'anglés, francés, alemany o italià i major permanència en desocupació. Les persones treballadores seran seleccionades per LABORA entre les quals complisquen els requisits exigits, i les contractacions seran efectuades pels ajuntaments corresponents. Les retribucions seran les que cada ajuntament dispose per al seu personal auxiliar.

Dels 71 municipis de la Comunitat Valenciana que compten amb platja litoral o continental, 32 es troben a València, 19 a Castelló i 20 a Alacant. Cada consistori disposarà d'un número mínim de 2 auxiliars i la resta del personal del qual podran disposar s'assigna en funció de criteris com els quilòmetres de costa, el pes poblacional, les places hoteleres, el número de llavapeus o els trams de passarel·les.

D'aquesta manera, la ciutat de València comptarà amb un número total de 68 auxiliars, mentre que Alacant disposarà de 42 i Castelló de la Plana 17. Altres localitats costaneres que comptaran amb un nombre important d'auxiliars seran Benidorm amb 58, Dénia 42, Cullera amb 38, Peníscola 37, Oropesa 34, Gandia i Oliva 33.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter