[VÍDEO] Els bombers de Castelló rescaten a dues dones i el seu gos perdudes a Alcudia de Veo amb helicòpter

El Consorci va rebre l'avís a les 21 h del diumenge, i ràpidament va mobilitzar un dispositiu format per dues dotacions de bombers

Successos 07 de junio de 2021 Redacció Redacció
06

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha rescatat a dues dones i el seu gos, que s'havien perdut el diumenge en la zona muntanyenca dels Òrgans de Benitandús, del terme d'Alcudia de Veo. El Consorci va rebre l'avís a les 21 h del diumenge, i ràpidament va mobilitzar un dispositiu format per dues dotacions de bombers dels parcs de Plana Baixa i Espadà-Millars, dos equips de la Unitat de Rescat de Muntanya del Consorci, una unitat de bombers forestals de Generalitat, i diverses unitats de comandament del Consorci. 

A les 03.00 h de la matinada, els bombers van aconseguir arribar a la posició on es trobaven les dones, un punt de molt difícil accés que va obligar als rescatadors ha realitzar una instal·lació de cordes per a poder accedir amb seguretat. Per aqueix mateix motiu, es va decidir postergar l'evacuació fins a l'arribada del dia, per la qual cosa els bombers van optar per quedar-se durant tota la nit amb les dues persones, facilitant-los roba d'abric així com menjar i beguda.

Finalment, a l'alba, la Unitat de Rescat de Muntanya del Consorci ha rescatat a les dones i al seu gos per via aèria amb helicòpter de rescat de la Generalitat. El servei ha finalitzat a les 08.00 h del matí.

Te puede interesar
Lo más visto