Un conductor baix els efectes d'alcohol xoca contra un fanal en la ronda Est de Castelló

El cos policial ha traslladat el cas als jutjats per un pressumpte delicte contra la seguretat vial

Successos 07 de junio de 2021 Redacció Redacció
39542

Un conductor que triplicaba la tasa d'alcoholèmia ha descarrilat de la via aquest dilluns en una rotonda de la ronda Est de Castelló, xocant-se contra una farola al costat del Palau de la Festa. L'accident s'ha produït al voltant de les 10:15 hores i ha causat ferides a un dels passatgers del vehicle, el qual ha sigut assistit i traslladat pels serveis mèdics fins a l'Hospital General de Castelló, amb pronòstic lleu. Els altres implicats no han patit cap dany,

Fins al lloc dels fets s'ha mobilitzat la Policia Local, qui continua investigant les causes del mateix, el qual ha provocat danys en l'enllumenat públic del vial i en l'únic turisme implicat.

Segons les mateixes fonts, els agents van procedir a realitzar la prova d'alcoholèmia al conductor després de percebre símptomes d'embriaguesa, resultant aquests tests positius amb una taxa que triplicava el màxim establit per les autoritats. Per això, la Policia Local donarà trasllat de les diligències al jutjat corresponent per un presumpte delicte contra la seguretat viària.

Te puede interesar
Lo más visto