Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Turisme presenta l'oferta turística de la Comunitat Valenciana a prop de 200 operadors canadencs

L'objectiu és promocionar la regió com una destinació mediterrània i segur, de cara a una eventual i gradual obertura dels mercats transatlàntics cap a Europa

General 17 de junio de 2021 Redacció Redacció
alfas_02
Font: Revistapoble.net

Turisme Comunitat Valenciana ha participat aquesta setmana en una trobada telemàtica amb prop de 200 operadors canadencs, on se'ls ha presentat l'oferta turística de la regió. Es tracta d'un acte promocional organitzat per l'Associació Canadenca d'Agències de Viatge (Acta), que compta amb la col·laboració de Turisme CV, juntament amb l'Oficina de Turisme d'Espanya a Toronto i VisitValencia.

En concret, durant la vesprada d'ahir dimecres, es van realitzar dues presentacions 'en línia' del destí i oferta turística de la Comunitat Valenciana, una en anglés per a tot el Canadà i una altra en francés, dirigida als professionals de les regions francòfones de Québec i Terranova. Cal destacar que l'esdeveniment va comptar amb un total de prop de 200 operadors inscrits, entorn als 130 per a la versió anglesa i la resta per a la francesa.

Durant les presentacions, es va promocionar l'oferta dels diferents productes i destins de la Comunitat Valenciana, insistint en l'oferta cultural, urbana i gastro-enològica de la Comunitat, d'especial interés per al mercat canadenc.

Així mateix, es va presentar la Comunitat Valenciana com un destí mediterrani i segur, de cara a una eventual i gradual obertura dels mercats transatlàntics cap a Europa. L'esdeveniment, es va complementar amb la presentació de l'oferta turística de la ciutat de València que va realitzar VisitValencia, per ser el principal destí dels turistes canadencs que visiten la Comunitat.

L'actuació s'emmarca en el conjunt d'accions 'en línia' amb països llunyans i amb potencial de creixement a mitjà i llarg termini en la Comunitat, com són Rússia, la Xina, els Estats Units o el Canadà, que es combina amb actuacions tant per internet com presencials en mercats que ja s'han obert més recentment, com són una bona part de mercats europeus o el propi mercat espanyol.

El mercat canadenc, amb una mica més de 37 milions d'habitants, és un mercat emissor relativament reduït encara per a la Comunitat Valenciana, però amb moltes possibilitats de cara al futur, en tractar-se d'un país amb un elevat nivell de renda, una gran població urbana, concentrada sobretot entorn de les àrees de Toronto, Mont-real, Québec i Vancouver, que realitza freqüents viatges tant per raons climàtiques, com per a conéixer altres cultures, especialment a Europa.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter