Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El ple de Castelló d'ahir defensa els drets de les persones LGTBI

El consistori commemorarà cada any amb actes públics el Dia Internacional de l’Orgull

General 18 de junio de 2021 Redacció Redacció
170621 Ruiz ple Castelló

L’Ajuntament de Castelló es posiciona a favor de la defensa dels drets LGTBI i es compromet amb les entitats associatives per celebrar el dia de l’Orgull any rere any. El consistori també condemna tots els atacs LGTBIfòbia i els delictes d’odi per raó de sexe o identitat de gènere. Això es farà visible amb la penjada de la bandera de l’arc de Sant Martí a la façana de l’Ajuntament amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, una efemèride que celebrarà cada any.

La regidora de Feminisme i LGTBI, Verònica Ruiz, ha reivindicat que tot i els grans avenços socials quant als drets de les persones LGTBI, cal seguir treballant per erradicar els atacs d’odi contra el col·lectiu. Ruiz ha recordat que a aquesta realitat, se suma la excepcionalitat provocada per la pandèmia, ja que s’han agreujat els problemes de les persones que ja patien discriminació per raó de sexe o identitat de gènere.

L’edil també ha recordat que la situació derivada de la crisi sanitària ha fet que les persones lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals i intersexuals, que ja són víctimes de violència i discriminació per la seua orientació sexual o identitat de gènere, s'hagen vist greument afectades i per això celebra que el consistori s’haja compromés a parar especial atenció a combatre les repercussions negatives de la crisi en les persones LGTBI.

En el setzè aniversari de l'aprovació de el matrimoni igualitari a L’Estat espanyol, l’Ajuntament de Castelló es presenta com a “garant” de l’efectivitat d’una estratègia clara de lluita per la igualtat així com per la defensa de la convivència entre la ciutadania

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter