Peñíscola donarà la benvinguda a l'estiu amb l'espectacle Veles e Vents de Xarxa Teatre

Hi haurà aforament màxim de 2000 persones i es complirà amb les mesures recomanades per les autoritats sanitàries

Cultura 20 de junio de 2021 Redacció Redacció
VELES E VENTS_valenciano_Mesa de trabajo 1

El proper dijous 24 de juny, Peníscola celebrarà un esdeveniment a l'aire lliure amb el qual donarà principi a la temporada estival. «Veles e Vents, oda ecològica a la mar» és un espectacle de Xarxa Teatre que il·luminarà la nit del dissabte a la Ciutat a la Mar.

L'acte tindrà lloc a les 23.00h en la zona portuària, al costat de la Platja Sud. Amb l'objectiu de complir amb les mesures de distància i seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, el recinte comptarà amb un aforament màxim permés de 2000 persones.

El control d'accés i aforament serà regulat a través de la venda d'entrades. Per a accedir serà necessari presentar una entrada per persona, les quals estaran a la venda en la zona de l'Oficina Central Tourist Info el dimecres 23, en horari de 19.00h a 22.00h, i el dijous 19, en el recinte de fira i festes (taquilla), en horari de 19.00h a 23.00h. El preu de les entrades serà una aportació simbòlica d'1 euro, a benefici de l'agrupació local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

La regidora de l'àrea de Turisme de l'Ajuntament de Peñíscola, Raquel París, destaca que aquest estiu ha de ser especial i és per això que l'arranquen amb una nit màgica, plena de llum, de color i d'il·lusió en un enclavament molt especial.

Te puede interesar
Lo más visto