Peñíscola programa visites guiades gratuïtes dins de l'agenda d'activitats d'aquest estiu

Les activitats seran gratuïtes per a totes aquelles persones que s'inscriguen, prèviament, en l'Oficina Tourist Info del Passeig Marítim.

General 19 de junio de 2021 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2021-06-18 at 13.17.23

L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Peñíscola ha preparat una programació diària de visites guiades gratuïtes des d'avui fins al 5 de setembre. Aquestes activitats seran gratuïtes per a totes aquelles persones que s'inscriguen, prèviament, en l'Oficina Tourist Info del Passeig Marítim.

Les visites guiades recorreran la ciutat emmurallada i el Parc Natural de la Serra de Irta sota diferents temàtiques: senderista, familiar, de cinema o històrica.

Els itineraris pel nucli antic es duran a terme tots els dies a les 19.30h. Aquestes visites recorreran els escenaris de cinema i de sèries més destacats de la ciutat, en les de temàtica cinematogràfica, o els enclavaments més importants i atractius de la fortalesa, en les rutes històriques.

Els dissabtes a les 23.00h tindran lloc les visites guiades nocturnes per la ciutadella i els dilluns a les 09.00h serà el torn de les rutes senderistes guiades per la Serra d’Irta.

visitas-01

Te puede interesar
Lo más visto