Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló tancarà les seues platges en la Nit de Sant Joan a partir de les 20.00 hores per a evitar aglomeracions

Donate explica que aquesta mesura és l'única que permetrà assegurar el compliment de la normativa sanitària davant el risc real d'altes concentracions

Esports 21 de junio de 2021 Redacció Redacció
AP_Palmeras_Heliop_2002-680x365_c
Font: Castelloesxtra.com

L'Ajuntament de Castelló tancarà les platges durant la Nit de Sant Joan i prohibirà l'accés a les mateixes a partir de les 20.00 hores del dimecres 23 de juny i fins a les 6 del matí de l'endemà amb l'objectiu d'evitar aglomeracions i situacions que posen en risc el compliment de la normativa sanitària per a la contenció del virus de la covid-19. El regidor de Seguretat Pública i Emergències, David Donate, ha anunciat que la mesura s'aprovarà en una pròxima Junta de Govern Local i que s'ha pres davant el «risc real» que durant aqueixa nit es puguen produir altes concentracions de persones que donen lloc a incompliments de la normativa, augmentant així el risc de contagis. Aquest dilluns s'abordarà el dispositiu en una Junta Local de Seguretat.

«Encara que la situació epidemiològica està evolucionant favorablement, encara estem en una situació de pandèmia en la qual hem de ser cautelosos i aplicar el màxim principi de prudència, per això es fa necessari adoptar aquesta mesura de tancament de platges que permetrà assegurar el compliment efectiu de les mesures sanitàries i a fi de salvaguardar la salut de tota la població, especialment, la d'aquelles persones que encara no han sigut vacunades», ha indicat Donate.

Cal recordar que l'Ajuntament de Castelló, en compliment de la normativa sanitària actual que no permet la celebració de festejos populars, va suspendre les celebracions de la Nit de Sant Joan, per la qual cosa ni el consistori ni cap dels seus òrgans dependents organitzarà cap mena d'acte o esdeveniment.

Consciència cívica

L'acord, que passarà per una pròxima Junta de Govern Local, recorda a la ciutadania el necessari compliment de la normativa dictada amb la finalitat d'afrontar la crisi sanitària. Així mateix, es recorda que s'ha de respectar les mesures de seguretat i higiene establides per les autoritats sanitàries i que, amb caràcter general, està prohibit el consum d'alcohol en la via pública. Per tot això, es fa una crida a la ciutadania i s'apel·la a la seua consciència cívica perquè continue complint la normativa i s'eviten riscos.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter