Els viatges del Imserso tornen a la Comunitat Valenciana a l'octubre amb més de 180.000 places

El director general de Turisme considera «positiu aquest desbloqueig» i reconeix que «s'ha fet tard i que s'hauria d'haver aprofitat per a fer canvis en el programa»

General 27 de junio de 2021 Redacció Redacció
24-10-2019_DG_Imserso
Font: gva.es

El director general de Turisme, Herick Campos, ha valorat positivament el desbloqueig de la licitació del programa de Turisme Social del Imserso, especialment del peninsular, del qual es nodreix la Comunitat Valenciana, anunciat pel Consell de Ministres aquesta setmana.

Es tracta d'una petició que des de Turisme CV «hem fet en diverses ocasions, fins i tot el mes de març passat vam convocar una taula de treball entre el sector turístic i les comunitats autònomes amb major pes en el programa», ha recordat Campos; «l'objectiu era impulsar una estratègia per a continuar insistint al Govern en la necessitat de reprendre i acordar les condicions del Imserso», ha indicat.

Per a Turisme Comunitat Valenciana era important traçar un full de ruta conjunt i establir un diàleg amb l'Estat per a «no demorar això més en el temps». Segons ha recalcat Herick Campos «sempre hem sigut partidaris de sumar forces i voluntats perquè això siga possible»

Així mateix, cal assenyalar que Turisme ha emés en els últims mesos, diverses cartes a l'actual director del Imserso per a insistir en aquest tema, per a actualitzar i reformular el programa.

Després del resultat d'aquest treball, el Director General de Turisme considera positiu el desbloqueig que permetrà tindre turisme social del Imserso el mes vinent d'octubre, amb més de 180.000 places en la Comunitat Valenciana, gran part d'elles a la ciutat de Benidorm, que representa el 18% del conjunt d'Espanya d'aquest programa".

Es preveu que la licitació es convocarà a la fi d'aquest mes, perquè les empreses interessades presenten les seues ofertes durant el mes de juliol i poder seleccionar a les operadores a l'agost. Amb això, la intenció és que el mes vinent d'octubre comencen els viatges, cancel·lats des de l'any passat per la pandèmia del covid-19.

Te puede interesar
Lo más visto