EVha i Correus signen un conveni de col·laboració per a facilitar el pagament de renda als seus inquilins

La gestió es podrà realitzar en l'horari d'obertura de qualsevol de les 231 oficines que Correus té en la Comunitat Valenciana

General 25 de junio de 2021 Redacció Redacció
EVHA_CD

Les persones i famílies que habitualment paguen rebuts a l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVha) ja poden realitzar aquest tràmit a través de qualsevol oficina de Correus d'Espanya, després de la signatura de l'acord entre la companyia postal i l'entitat per a prestar aquest servei.

L'activació del servei de Correus Pay amb EVha, dependent de la Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, permet a les persones usuàries dels serveis de l'entitat poder gestionar els seus pagaments en l'horari d'obertura de qualsevol de les 231 oficines que Correus té en la Comunitat Valenciana o de les quasi 2.400 de la resta d'Espanya.

Aquest acord estableix mecanismes de col·laboració per a augmentar i millorar la qualitat dels serveis que es presten en benefici de la ciutadania. Amb l'oferta de nous productes i serveis, Correus continua treballant per a impulsar i desenvolupar l'activitat de la seua xarxa d'oficines.

El servei Correu-vos Pay està dirigit a empreses i organismes públics i permet una gestió senzilla de cobraments, a través de les oficines de Correus. Utilitzant la infraestructura del gir postal, els ciutadans poden realitzar els seus pagaments a les empreses i organismes públics adherits al servei, en qualsevol oficina informatitzada de Correus.

D'aquesta manera, Correus es converteix en un canal alternatiu de pagament per als ciutadans oferint prop de 2.400 punts d'atenció, amb els horaris d'atenció més amplis del mercat.

En el cas dels pagaments per a organismes públics, s'inclou un codi de barres en el rebut amb tota la informació del pagament a realitzar. D'aquesta manera, la transacció es carregarà en el sistema de manera automàtica i es millorarà l'eficiència general del procediment, tant per a l'usuari com per al client a l'hora de rebre la informació del pagament.

L'organisme rebrà en el seu compte els pagaments realitzats en un termini de 72 hores, juntament amb la informació necessària per a realitzar la comptabilització d'aquests.

Te puede interesar
Lo más visto