Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Blanch (PSPV-PSOE) afirma que el suport financer a Marie Claire garanteix la viabilitat econòmica i territorial de Els Ports i El Maestrat

El secretari general del PSPV-PSOE de Castelló valora el compromís del govern de Ximo Puig «per les nostres comarques i la gent que decideix tindre un projecte de vida a l’interior»

Economía 28 de junio de 2021 Redacció Redacció
Ernes-Blanch-1

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, ha afirmat que el suport financer que ha realitzat el Consell a l'empresa tèxtil Marie Claire garanteix la “viabilitat econòmica i territorial” de les comarques de Els Ports i El Maestrat, a més de suposar «la millor política contra la despoblació». 

Blanch ha realitzat aquesta valoració després que el president de la Generalitat Ximo Puig anunciara que, finalment, es destinaran 12 milions d'euros a l’empresa situada en la localitat de Vilafranca, i que es farà a través del Fons Valencià de Resiliència. Així mateix, ha destacat «l’entrega i treball» de l’alcaldessa de Vilafranca, Silvia Colom, en totes les gestions fetes fins que el president ha fet este anunci. 

El secretari provincial assenyala que esta societat mercantil és una societat estratègica en la creació d'ocupació «el que suposa una operació clau en la lluita contra el repte demogràfic». «Es tracta d'una empresa amb un gran potencial per crear llocs de treball per la qual cosa, a més del seu aprofitament econòmic, també ajuda al fet que els veïns i les veïnes de les nostres comarques de l'interior no es vegen obligats i obligades a deixar el poble per a poder treballar», ha assenyalat Blanch.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter