Onda rep als campions d'Espanya de natació FEDDI 2021, Eric Villegas i Pablo Huguet

Iserte: «És un orgull que els nostres esportistes porten el nom d'Onda pel cap alt alt»

Esports 29 de junio de 2021 Redacció Redacció
Onda - deportistas

L'Ajuntament d'Onda ha celebrat un acte per a rebre als nadadors ondenses Eric Villegas i Pablo Huguet, després de proclamar-se vencedors en el campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques FEDDI 2021 que s'ha celebrat en Cadiz. En l'acte, també s'ha rebut a l'entrenadora i seleccionadora ondense, Eli Cortés, per la seua bona gesta, que ha fet que els nadadors representants de la Comunitat Valenciana, tant en categoria masculina com femenina, aconseguiren l'or.

Cal esmentar que l'equip masculí format per Eric Villegas, del club ondense Adaponda, Pablo Huguet, Miguel Ángel Valiente, Lucas Sancho, Sergi Castell i Guillermo Barón han aconseguit revalidar el títol per quart any consecutiu.

Des del consistori s'ha fet lliurament d'un detall en el qual està representada la torre del moro, un dels enclavaments més estimats pels ondenses, com a mostra de felicitació per part de tots els veïns de la localitat.

El regidor d'Esports d'Onda, José Vicente Iserte, ha pres la paraula per a felicitar els esportistes i seleccionadora pels seus bons resultats i els ha animat a continuar fent el que més els agrada. A més, Iserte ha afegit: «És un orgull que els nostres esportistes porten el nom d'Onda pel cap alt alt, demostrant que en l'esport amb esforç i lliurament es pot superar qualsevol barrera».

Te puede interesar
Lo más visto