Benicàssim torna a onejar la bandera Q de Qualitat Turística

Cristina Fernández recull a Madrid un nou distintiu turístic a nivell nacional

General 30 de junio de 2021 Redacció Redacció
Bandera Q

La regidora de Turisme de Benicàssim i portaveu de Ciutadans en la Diputació, Cristina Fernández, ha recollit les banderes Q de Qualitat Turística que ha entregat a Madrid la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto. Es tracta d'uns distintius que acrediten el compliment dels requisits que donen dret a onejar la bandera Q en platges i ports esportius, un segell espanyol amb reconeixement internacional.

«La Q aporta prestigi, diferenciació, rigor i és molt reconeguda en matèria de promoció turística i la concedeix l'Institut de Qualitat Turística Espanyola *ICTE). Aquest distintiu onejarà durant el pròxim estiu en 248 platges i 24 ports esportius», ha recordat la ministra Reyes Maroto, qui ha presidit l'acte de lliurament.

Cristina Fernández ha destacat que Benicàssim torna a ser reconeguda nacionalment amb un premi d'excel·lència turística. «El treball sempre acaba donant els seus fruits i estem realment satisfets d'haver posicionat el nostre municipi en el més alt del palmarés. Fa escasses setmanes rebem el distintiu que acredita a Benicàssim com a Municipi Turístic de la Comunitat Valenciana, el quart destí de la Comunitat Valenciana, després de Benidorm, València i Gandia, que ha complit la nova mètrica del model de municipi turístic», ha afegit.

Bandera Q2

Te puede interesar
Lo más visto