Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Economia concedeix 733.000 euros a 30 ajuntaments per a reformar mercats municipals

Climent: «Volem potenciar els mercats municipals per tot el que suposen, perquè fixen la trama urbana, vertebren pobles i ciutats i ajuden a ser un referent comercial»

Economía 30 de junio de 2021 Redacció Redacció
mercats_municipals

La Conselleria d'Economia Sostenible ha concedit ajudes per valor de 733.738,76 euros van dirigides a administracions locals per finançar obres de reforma en mercats municipals. Aquestes ajudes formen part de la convocatòria anticipada per a l'exercici 2021 de les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania.

 L'objectiu és incrementar la competitivitat, la innovació i la qualitat en el d'aquests mercats a través del foment de l'adaptació d'infraestructures, i la millora de l'equipament, la gestió i els serveis.

 El conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climent ha explicat que «volem potenciar els mercats municipals per tot el que suposen, perquè fixen la trama urbana, vertebren pobles i ciutats i ajuden a ser un referent comercial»

 Destinació de les ajudes concedides

 Un total de 30 ajuntaments rebran ajudes per valor de 733.738,76 euros per realitzar o bé reformes en els seus mercats municipals o per millorar les infraestructures per a la venda no sedentària.

D'aquestos, a un total de 23 se'ls han concedit ajudes per a la renovació de mercats municipals, que tenen com a objectiu la introducció o la millora d'equipament o instal·lacions que repercutisquen directament en l'activitat comercial i l'adaptació de l'àrea confrontant dels mercats municipals o d'àrees urbanes de concentració comercial.

Les altres 7 entitats locals rebran ajudes per a l'adaptació de les infraestructures necessàries per a l'exercici de la venda no sedentària, mitjançant la introducció o la millora d'equipament o instal·lacions que repercutisquen directament en l'activitat comercial en convivència harmònica en espais multifuncionals.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter