L'Ajuntament de Peníscola posa en marxa una plataforma pròpia de venda en línia per al comerç local

Després de mantindre diverses reunions amb representants del sector, desenvolupar l'eina i adaptar-la a l'oferta local, els comerços ja poden adherir-se

General 21 de julio de 2021 Redacció Redacció
IMG-20210315-WA0048

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Peníscola ha posat en marxa el sistema una plataforma pròpia de venda en línia per a l'activació de la venda telemàtica de les propostes comercials locals.

Després d'una primera reunió de l'òrgan consultiu amb el qual compta la Regidoria de Comerç, que es convoca de manera periòdica, el Consell sectorial que va tindre lloc a l'inici de l'any, i una segona trobada que es va mantindre el mes de març amb el sector, es va decidir impulsar aquesta acció.

Per part de la Regidoria de Comerç es va informar el sector sobre diverses plataformes de venda en línia, perquè els establiments pogueren valorar si estaven interessats en l’adhesió. Aquesta qüestió ja es va posar sobre la taula en el consell celebrat a l'octubre del passat any i es va tornar a plantejar en la trobada del mes de febrer.

Després de valorar conjuntament totes les opcions, la Regidoria ha apostat per una eina pròpia, dissenyada i ajustada a les especificitats del comerç de la ciutat.

Després de la seua activació, els comerços poden ja adherir-se, així que se'ls facilitarà informació i formació perquè coneguen les utilitats i el funcionament de l'eina.

El cost d'aquesta plataforma de venda l'ha finançat íntegrament la Regidoria, sent el cost d'alta per a cada comerç totalment gratuït, la qual cosa marca la diferència amb la resta de plataformes avaluades.

Raquel París, regidora de l'àrea, anunciant la posada en marxa d'aquesta eina, ha destacat la singularitat de la situació en la qual es troba el sector "estem pendents del desenvolupament i evolució de la pandèmia i les restriccions que puguen afectar el desenvolupament de l'activitat comercial, sense renunciar a planificar i col·laborar amb el sector comercial que a Peníscola està tan relacionat amb el turisme. Continuarem treballant al costat dels comerços locals per a contribuir a la dinamització del sector, amb les eines que el sector considere més útils".

D'aquesta manera, dirigirà una carta al sector recordant-los com sol·licitar l'adhesió a aquesta nova plataforma per a poder començar-hi les vendes, immediatament.

Aquesta acció, està emmarcada dins de les iniciatives de dinamització comercial en les quals Generalitat Valenciana considera realitzar aportacions econòmiques, per la qual cosa el consistori ha tramitat la sol·licitud de subvenció corresponent, que podria suposar la recuperació del 50% del total invertit, muntant que supera els 4000€.

Te puede interesar
Lo más visto