El PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert-Alcossebre celebra la inversió de la Generalitat i la Diputació al municipi en matèria de serveis socials fins a 2024

El portaveu socialista, Joan Ronchera, explica que els contractes-programes que s’han signat són un instrument molt útil, ja que ens doten d’estabilitat financera

Política 08 de agosto de 2021 Redacció Redacció
2021-08-06 Alcalà de Xivert-Alcossebre Ronchera celebra inversions Generalitat Diputació

El PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert-Alcossebre celebra la inversió d’1,3 milions d’euros de la Generalitat Valenciana i la Diputació de Castelló al municipi en matèria de serveis socials fins a 2024. El portaveu socialista, Joan Ronchera, explica que els contractes-programes que han signat les dues institucions amb l’Ajuntament són un instrument molt útil, ja que ens doten d’estabilitat financera.

La Generalitat Valenciana realitzarà una inversió de 672.230 euros amb la qual es finançarà el servei de promoció d’autonomia personal per a persones amb diversitat funcional, dirigit a la població general en qualsevol moment del cicle vital, el servei d’acció comunitària, que inclou programes d'igualtat i d'inclusió per a persones migrants, poble gitano o LGTBI entre d'altres,  i el servei específic d’atenció a la infància i adolescència.

Per la seua banda, la de la Diputació de Castelló invertirà 668.319 € per finançar l’equip de treballadors i treballadores dels serveis socials tant d’intervenció social (treballador social, psicòlegs, educador, coordinador) com jurídic i administratiu, les prestacions econòmiques d’emergència social per a persones vulnerables, les ajudes contra la pobresa energètica i el servei d’ajuda a domicili. «Cal sumar un 10 % de l’import que provindrà de fons de l’Ajuntament»,  afig el portaveu socialista.

Des del Grup Municipal Socialista es mostren satisfets amb l’acord amb les dues institucions provincial i autonòmica, ambdues encapçalades per socialistes. «És molt beneficiós per als veïns i veïnes d’Alcalà de Xivert-Alcossebre, ja que sabem quants recursos rebrem de cada institució durant cada anualitat i per a què finalitats, amb els que es podrà millorar la qualitat de vida dels habitants del poble», explica Joan Ronchera.

Te puede interesar
Lo más visto