Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

'Castelló Crea' oferta nous cursos per a millorar l'ocupabilitat i afavorir l'accés a una ocupació

Puerta destaca l'esforç per a dissenyar una oferta formativa concorde a les actuals necessitats sociolaborals

General 06 de septiembre de 2021 Redacció Redacció
191204 feria castelló crea (24)

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria d'Ocupació i l'Agència de Desenvolupament Local Castelló-Crea, ha obert el termini per a la inscripció a nous cursos de formació dirigits a millorar l'ocupabilitat i afavorir l'accés a una ocupació. Es tracta de quatre tallers que s'impartiran a partir d'octubre i que vénen a ampliar l'oferta formativa impulsada per l'Ajuntament que enguany, a més, posarà en marxa un programa pioner de formació a mesura.

En aquest sentit, la regidora d'Ocupació, Patricia Puerta, ha destacat el treball que realitza Castelló Crea al costat d'altres organismes integrats en el Consorci del Pacte per l'Ocupació per a “dissenyar una oferta formativa adaptada a la realitat i que siga d'utilitat per a millorar les aptituds i coneixements de cara a la inserció laboral”.

Puerta ha recordat que les polítiques d'ocupació desenvolupades i impulsades per l'Ajuntament de Castelló han generat 328 llocs de treball durant el primer semestre de l'any, dels quals 157 han sigut contractacions indirectes aconseguides a través dels serveis d'orientació i intermediació. A més, en el primer semestre de l'any han sigut ateses pel servei d'orientació de l'ADL un total de 1.346 persones; s'han realitzat 316 sessions d'assessoria des del Servei d'Emprenedoria i s'han atés altres 189 persones emprenedores.

Els nous cursos, per als quals s'acaba d'obrir el termini d'inscripció, són Ofimàtica bàsica; Magatzem: radiofreqüència i inventari; Excel aplicat a SAP; i Community Manager i Gestió de xarxes socials. Aquest últim curs s'impartirà de manera en línia, mentre que els altres tres seran en modalitat presencial.

La selecció es realitzarà per ordre d'inscripció (de manera telemàtica en la seu electrònica https://sede.castello.es/info.0) i entre persones preferentment en situació de desocupació. Per a consultar més informació sobre el contingut dels cursos així com del procés d'inscripció es pot consultar la web municipal www.castello.es.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter