La Regidoria de Serveis de l'Ajuntament de Peníscola continua amb els treballs per al control de plagues

Les actuacions per a evitar la proliferació de mosquit s'estan duent a terme des del mes de març i es prolongaran fins a octubre

General 12 de septiembre de 2021 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2021-09-07 at 09.53.31-2

La Regidoria de Serveis continua amb els treballs per al control de plagues. Les tasques es van iniciar a mitjan mes de març i han comprés fumigació a l'entorn de les séquies del terme municipal, com és habitual, amb larvicides per a controlar la població de mosquit; així com tractaments en embornals.

El regidor de l'àrea, Miguel Castell, ha confirmat la realització de tractaments cíclics durant aquests mesos, amb periodicitats que oscil·len al voltant dels 10 i els 20 dies, amb excepcions conseqüents de la mateixa meteorologia, com ha pogut ser l'arribada de pluges intenses o fenòmens que hagen pogut facilitar la identificació de nous focus.

A més, des del mateix mes i amb periodicitat regular, s'estan portant a terme tractaments per a la panderola en el sistema de clavegueram que s'han estat desenvolupat a l'entorn del nucli antic, en el nucli suburbà i rodalia de l’ullal de l'Estany.

Les tasques es prolongaran fins al mes d'octubre i se sumen a les actuacions que realitza Diputació.

Te puede interesar
Lo más visto