Turisme dinamitza l'oferta de tardor amb el festival ‘Origen Castelló’ al parc Ribalta

Del 24 al 26 de setembre s'han organitzat tres actuacions que fusionen la música i el patrimoni en un entorn natural únic

Cultura 23 de septiembre de 2021 Redacció Redacció
parque_ribalta061
Font: Castellonturismo.com

Castelló acollirà el pròxim cap de setmana, del divendres 24 al diumenge 26 de setembre, la segona edició del festival Origen Castelló, que fusiona la música i l'art amb un entorn natural i patrimonial com és el parc Ribalta. La cita es desenvoluparà als voltants del llac del Ribalta, “amb l'objectiu de dinamitzar l'oferta turística que ofereix Castelló amb l'arribada de la tardor i brindar l'oportunitat de viure i gaudir d'experiències a través del patrimoni i la música”, ha explicat la regidora de Turisme, Pilar Escuder.

El festival començarà el divendres 24 de setembre a les 20.00 hores amb un homenatge al compositor Astor Piazzolla amb els artistes internacionals Carles Pons, Orlando di Bello i Analia Bueti, que interpretaran el repertori més emblemàtic de la carrera de Piazzolla. Per al dissabte 25 de setembre a les 20.00 hores està programada l'actuació del cantaor flamenc Kiki Morente. I el diumenge 26, el festival es clausurarà amb l'espectacle infantil de música i màgia interpretat per la maga Sofía Lerma i la coral de Utem Escola de Música. Serà a partir de les 12.30 hores, amb més de 50 participants.

El festival Origen Castelló comptarà amb totes les mesures de seguretat necessàries perquè tant el públic com l'organització i els artistes gaudisquen d'una experiència de tardor en un entorn tan especial com el llac del parc Ribalta de Castelló. No és necessària la reserva prèvia i es podrà accedir fins a completar l'aforament permés.

Te puede interesar
Lo más visto