Alcalde (PSPV-PSOE) critica la gestió del PP de les obres de prolongació de la CV-149 a Benicàssim

Les obres s’han iniciat sis anys després de la seua aprovació en plena temporada d’estiu i amb un encariment del pressupost de 120.000 euros

General 23 de septiembre de 2021 Redacció Redacció
2021-09-23 Benicàssim CV-149 2

El portaveu del PSPV-PSOE de Benicàssim, Miguel Alcalde, critica la gestió de les obres de prolongació de la CV-149 per part del Partit Popular. “Les obres han tardat fins a sis anys a executar-se i després de tant de temps s’inicien en plena temporada estiuenca, quan augmenta l’afluència de visitants, amb tots els problemes de circulació que ha ocasionat. Tot açò sumat a l’encariment de 120.000 euros de l’obra només es va adjudicar”, manifesta Alcalde.

Talls al carril bici, eixida de camions, retencions de tràfic, dificultats d’accés a Montornés… són alguns dels problemes ocasionats per les obres segons els socialistes en l’època de l’any que més persones arriben a Benicàssim i que “es podrien haver evitat si les obres de curt termini d’execució hagueren estat preparades a l’inici d’esta temporada”, explica el socialista.

Tots els grups polítics van aprovar fa sis anys la prolongació de la carretera com una inversió prioritària “i ja en l’anterior legislatura van acordar que seria una inversió preferent, però no ha sigut així perquè amb el projecte ja redactat i una sentència que anul·la les urbanitzacions, han tardat tot este temps en licitar i executar l’obra”, aclarix Miguel Alcalde i afig que “era una obra necessària per a tots i que encara estem esperant per a vore-la acabada, a més, ens està costant més diners del pressupostat inicialment“.

Te puede interesar
Lo más visto