Castelló reobri la platja canina fins al mes de març

La infraestructura s’ha adaptat a les necessitats d’usuaris i mascotes

General 07 de octubre de 2021 Redacció Redacció
06-10-21 Garcia platja canina

Els 3.500 metres quadrats de la platja canina de Castelló ja estan oberts per al gaudi d’usuaris i mascotes. L’Ajuntament ha reobert aquesta platja ubicada a la platja del Pinar a la qual es podrà accedir fins al mes de març.
 
Per tal de potenciar i millorar l’espai reservat per als gossos, la infraestructura s’ha adaptat a les necessitats d’usuaris i mascotes. A banda dels cartells informatius instal·lats en els trams que delimita la platja amb les recomanacions i condicions d’ús de la mateixa, la platja compta amb altres serveis com abeuradors, dispensadors de bosses, papereres i dutxes.
 
El regidor de Benestar Animal, Ignasi Garcia, ha destacat que “l’espai està completament acotat per a la seguretat de les mascotes”. Respecte a les millores en la infraestructura, per a la que s’accedeix des de l’entarimat principal del passeig marítim, Garcia també ha detallat que “s’ha adaptat en superfície i espai segons les peticions dels usuaris”.
 
Altre aspecte a ressenyar és que també s’intensifiquen les tasques de neteja perquè el gaudi de mascotes siga òptim. Tot i això, l’edil Garcia també ha recordat que “cal respectar totes i tots les normes d’ús per convivència i civisme”, i respectar les mesures de seguretat en animals considerats potencialment perillosos, així com l’obligatorietat de recollir adequadament qualsevol excrement o deixalla generada.

Te puede interesar
Lo más visto