Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló sextuplica en dos anys les ajudes per a la cura de les colònies felines

Benestar Animal destina 60.000 euros per al projecte de Captura, Esterilització i Retorn (CER) de gats

General 10 de octubre de 2021 Redacció Redacció
bdwiqenxp3
Font: Teaming.net

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Benestar Animal que dirigeix el regidor Ignasi Garcia, ha incrementat fins als 60.000 euros els fons destinats per al projecte de Captura, Esterilització i Retorn (CER) per a colònies felines. D’aquesta forma, el consistori sextuplica la partida destinada per a intervindre en la cura dels gats de la ciutat, ja que al 2019 era de 10.000 euros.


 
Tal com explica el regidor Ignasi Garcia “hem incrementat per sis aquestes ajudes perquè per una banda hem de cuidar del benestar dels animals, però també hem de facilitar la convivència entre ells i les persones en els espais urbans i prevenir la superpoblació”. De fet, el projecte CER ajuda al control de malalties i de la natalitat gràcies a l’esterilització a més d’evitar possibles molèsties entre el veïnat.
 
Amb aquests fons, les protectores i associacions d’animals poden acudir als centres veterinaris, a més d’encarregar-se, entre d’altres, de l’alimentació i la higiene de les colònies. Cal destacar que en aquest projecte CER participen l’Associació Cultural Protectora de Animales Ayuda Callejeros, l’Associació Protectora Amigos de los Animales de Castellón (ASPAC) i l’Associació Protectora d’Animals Huellas Callejeras. 
 
És per això, que l’edil Garcia també ha volgut agrair “l’enorme tasca ingent de les protectores per el dia a dia i el benestar dels animals en la nostra estratègia per aconseguir el sacrifici zero”.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter