Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La mancomunitat de l'Alt Plància planeja actualitzar tots els recursos turístics a través d'una APP

El posicionament del destí Alt Palància com una opció turística es converteix en un dels reptes de futur davant els quals s'enfronta la mancomunitat

General 17 de octubre de 2021 Redacció Redacció
18 27FC8F30-2009-4ADE-8A77-F681564864A1

Així ho ha manifestat Jéssica Miravete, la presidenta de la Mancomunitat de l'Alt Palància, qui ha reiterat que un destí d'interior com el seu té molt a oferir en la línia de la sostenibilitat turística, cap a un futur més respectuós amb el medi ambient. Miravete ha dit que “actualitzar els recursos turístics del territori englobant tots ells en una APP que permeta acostar aquests recursos al visitant des del seu dispositiu mòbil, una clara aposta per la naturalesa, la sostenibilitat i la intel·ligència turística”.

La responsable de la mancomunitat, mentrestant, ha tornat a assenyalar que el principal reclam amb què compten és el de l'enorme varietat de les experiències turístiques que poden oferir el conjunt dels 28 municipis que conformen aquest ens intermunicipal. Una realitat que s'ha accentuat amb la recent incorporació a la Mancomunitat de l'Alt Palància dels municipis de Gaibiel, Barracas, Matet, Sacañet, Villanueva de Viver, Vall de Almonacid, Higueras, Pavías i Algímia d'Almonesir.

Jéssica Miravete ha insistit, així mateix, que un dels punts claus del seu posicionament de la comarca és el de disposar d'una atractiva oferta gastronòmica, un segment del turisme que cada vegada compta amb un major nombre d'adeptes.

“Un destí on poder degustar productes de proximitat, elaborats de manera artesana, mitjançant uns processos cuidats que acaronen el producte obtingut en les nostres terres, banyades per camps d'oliveres, ametlers, cirerers o vinyes”, ha asseverat. Finalment, la presidenta ha assegurat que les característiques de la comarca la fan un destí idoni per a totes les edats, que té com a principal reclam el poder desconnectar de la bullícia de les grans urbs gaudint de les relacions personals.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter