El Principal de Castelló acull la V Nit del Circ Valencià

Durant la gala es mostraran diferents modalitats d'espectacles de circ com a acrobàcies, aeris o titelles

Cultura 19 de noviembre de 2021 Redacció Redacció
Circos-Navidad-2020-en-Valencia
Font: Valenciabonita.es

La Generalitat, a través de l'Institut Valencià de Cultura, programa aquest dissabte, 20 de novembre, en el Teatre Principal de Castelló la V Nit del Circ Valencià. L'acte està organitzat per l'Associació de Professionals del Circ de la Comunitat Valenciana (APCCV) i compta amb el suport de l'Institut Valencià de Cultura. És la cinquena edició d'aquest gran esdeveniment de circ que vol ser un referent dins de les arts escèniques valencianes i contribuir a la professionalització del sector, així com donar visibilitat als espectacles circenses creats i produïts en la Comunitat Valenciana.

El delegat territorial de l'Institut Valencià de Cultura a Castelló, Alfonso Ribes, ha destacat que "el Principal de Castelló està obert a tota mena d'arts escèniques i creiem en la necessitat de donar més suport als professionals del circ valencià que tan bons espectacles estan creant". Ribes ha recomanat l'espectacle a tot el públic perquè "el circ està obert a tots els ulls i és un bon moment per a descobrir a aquests artistes".

Durant la jornada es realitzaran una sèrie d'activitats, com una trobada de socis o un espectacle de carrer gratuït, a les 17.00 hores, en la plaça de l'Hort dels Corders de la ciutat de Castelló. A partir de les 19.00 hores, el Teatre Principal de Castelló acollirà la gran gala de la V Nit del Circ Valencià en la qual es mostraran diferents modalitats com a acrobàcies, aeris, titelles o música en directe.

En l'escenari del Principal es podran contemplar les creacions de Carmen Díaz; Lara Renard; Asvin López; Toni Gutiérrez; Marilén Ribot; Hèctor Rodríguez; Elena Avellás; Luís Reche i David Consuegra.

La APCCV és l'associació autonòmica de les companyies, els artistes i els professionals de circ valencià que treballa per la divulgació i normalització del circ en totes les seues modalitats i el situa dins de la cultura com una més de les arts escèniques. Un dels seus objectius, amb l'organització de la Nit del Circ Valencià, és convidar el públic a descobrir aquest sector tan poc reconegut i tindre una celebració anual important dins de la cultura valenciana.

Les entrades per a aquestes representacions tenen un preu d'entre 3 i 15 euros i es pot obtindre un descompte del 50% gràcies a Entrada i +.

Cal recordar que, quan es visita el Museu de Belles Arts de Castelló o l'Espai d'Art Contemporani de Castelló (EACC), s'obté un tiquet que permet comprar en les taquilles del Teatre Principal de Castelló entrades amb un descompte de fins al 50%.

Te puede interesar
Lo más visto