EVha comprarà 52 habitatges de Criteria-Caixa per a atendre emergències residencials

El vicepresident segon i conseller d'Habitatge presideix el Consell de Direcció de l'entitat en el qual s'ha aprovat l'adquisició

General 25 de noviembre de 2021 Redacció Redacció
Foto2-5

El Consell de Direcció de l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVha), presidit pel vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Héctor Illueca, ha aprovat la compra directa a Criteria-Caixa de 52 habitatges per a atendre emergències residencials per un total d'1.630.793 euros.

Els habitatges adquirits passaran a formar part del patrimoni públic d'habitatge de la Generalitat, que és gestionat per EVha, i que serà efectiu des de la signatura de l'escriptura pública de compravenda.

Illueca ha valorat molt positivament aquesta compra ja que "posa en marxa mecanismes per a l'ampliació i dignificació del parc públic". A més, ha afegit, "ens ajuda a complir amb la nostra vocació de servei públic perquè l'accés a l'habitatge siga un dret subjectiu, seguint el que s'estableix en la Llei per la Funció Social de l'Habitatge de la Comunitat".

D'altra banda, el Consell de Direcció també ha donat la seua conformitat al 'Projecte de construcció de les obres de sanejament i depuració de L'Oliveral a Riba-roja de Túria. Ampliació de l'Edar Setrece (València)", pel seu pressupost de licitació de 12.305.250 euros IVA exclòs, autoritzant la contractació i execució a través de l'Entitat Pública de Sanejament d'Aigües Residuals de la Comunitat Valenciana (EPSAR).

Dins d'aquest punt, s'ha aprovat la participació d'EVha en el finançament de les obres per un import d'1.000.000 euros (IVA exclòs).

Te puede interesar
Lo más visto