La Generalitat adjudica 67 habitatges públics a famílies en situació de vulnerabilitat el mes de novembre

S'han atés deu propostes d'emergència dels ajuntaments de Castelló de la Plana, Daimús, Gandia, Miramar, Alcoi, Almoradí i El Campello

General 12 de diciembre de 2021 Redacció Redacció
211123_VIV_foto_Evha_consejo

La Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, a través de l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVha), ha adjudicat durant el mes de novembre 67 habitatges públics de la Generalitat a famílies en situació de vulnerabilitat.

El vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Héctor Illueca, ha ressaltat el treball que s'està realitzant des del Consell per a ampliar el parc públic, "un fet que es demostra amb el cabal constant d'adquisicions d'habitatges que estem incorporant, per a després oferir-les a les persones amb majors necessitats".

Amb això, "aconseguim desenvolupar polítiques públiques que suposen conquestes socials" i que fan que el dret a l'habitatge siga un "dret de veritat i garantit" i no es quede en "paraules buides", ha declarat.

Dels 67 habitatges adjudicades al novembre, 45 han sigut a la província de València (28 a Paterna, 3 a Sagunt i València, 2 a Gandia, Alberic i Algemesí, i 1 a Carcaixent, la Font d'en Carrós, Massamagrell, Miramar i Tavernes de la Valldigna), 16 a la província d'Alacant (7 a Alacant, 4 a Petrer, 2 a Elx, 1 a Alcoi, Almoradí i El Campello), i 6 en la de Castelló (4 a Castelló de la Plana i 1 a la Vall d'Uixó i Nules).

Del total dels habitatges assignats, 10 s'han destinat a atendre urgències proposades pels ajuntaments de Castelló de la Plana, Daimús, Gandia, Miramar, Alcoi, Almoradí i El Campello.

També s'han donat set casos a la Vall d'Uixó, Massamagrell, València i Elx de famílies que residien en un habitatge públic sense tindre títol i que, després d'estudiar el seu cas, s'han pogut acollir a la regularització de la seua situació ja que complien els requisits per a ser adjudicataris d'un habitatge públic.

Te puede interesar
Lo más visto