Miguel Alcalde (PSPV-PSOE) critica que la prolongació de la CV-149 de Benicàssim té greus defectes que afecten la seguretat

El portaveu socialista demana a l'equip de govern de PP i Ciutadans que “s'esmenen aquestes deficiències de manera immediata per a evitar la perillositat”

Política 06 de enero de 2022 Redacció Redacció
2021-12-28 Benicàssim Prolongación CV-149

El portaveu del Grup Municipal Socialista de l'Ajuntament de Benicàssim, Miguel Alcalde, critica que la prolongació de la CV-149 que ha executat el consistori té greus deficiències que afecten la seguretat. Alcalde denuncia que “el vial, executat per l'equip de govern del PP i Ciutadans ha de ser subsanat com més prompte millor per a evitar la perillositat que existeix en aquests moments. A més, no està millorant la circulació perquè s'ha fet de forma aïllada sense complementar-lo amb el bulevard del ferrocarril que sí que ha d'alleujar el trànsit, encara que per a l'alcaldessa, Susana Marqués, aquesta obra no té data”.

Per al portaveu socialista, la prolongació de la carretera “manca d’una instal·lació d'il·luminació central i lateral, no existeix vegetació en les vores dels costats i en la mitgera central per a evitar enlluernaments i no s'ha col·locat barrat aïllant en els laterals de l'autovia pel que pot accedir qualsevol animal posant en perill als vehicles que transiten per ella” i afig que “a més, la falta de vegetació, li atorga un aspecte desèrtic que no es correspon amb un municipi turístic”.

Finalment, Miguel Alcalde destaca que “tenim l'agreujant que l'execució es va dur a terme a l'estiu, alterant en trànsit rodat en la temporada alta i de més sobrecàrrega de cotxes” i conclou dient que “a tot això, cal sumar-li que l'obra ja va començar amb sobrecostos que es van acceptar des de l'inici pel regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament. Una vegada més, Marqués posa de manifest la seua incapacitat per a dirigir el consistori i menys encara quan continua immersa en una guerra constant amb els seus socis de govern”. 

Te puede interesar
Lo más visto