Nules promociona els seus artistes locals en un bloc

Passió per la cultura es donarà a conèixer aquesta setmana amb la seua primera publicació

General 14 de febrero de 2022 Redacció Redacció
IMG_3997

Passió per la cultura és el nom del bloc amb el qual l’Ajuntament de Nules vol posar en valor els artistes locals i les seues obres, una iniciativa pionera que es posarà en marxa aquesta setmana amb la seua primera publicació. En concret, aquest bloc es podrà veure a la plataforma Nulespèdia, l’arxiu digital i de memòria oral història de Nules.  

Així doncs, la idea principal és que els artistes de Nules de diferents disciplines puguen explicar i mostrar el seu treball, “amb aquest bloc anomenat Passió per la cultura es vol visibilitzar als diferents artistes existents al nostre municipi, i també es vol promocionar els seus treballs. De fet, estem parlant entre d’altres d’àmbits com ara la gastronomia, artesania, fotografia, cinema, música, literatura, disseny, pintura, restauració, o dibuix”, comenta la regidora de Cultura, M. José Esteban.

Així mateix, des de la regidoria de Cultura s’assenyala que hi haurà oberta una convocatòria “per a que tots aquells artistes interessats puguen posar-se en contacte en aquest bloc i així no se’ns oblide ningú”.  

La primera publicació serà una galeria de quadres de Sole Mechó, llicenciada en Belles Arts, catedràtica de Dibuix a l’IES Gilabert de Centelles de Nules i pintora. 

El bloc Passió per la cultura comptarà amb una publicació setmanal dins de Nulespèdia i es preveu que a mig termini siga compatible també amb exposicions i mostres físiques.

Te puede interesar
Lo más visto