Onda posa en valor el seu entorn natural amb la marató de muntanya ‘Refugis de Pedra’

Iserte: “Tenim la sort de viure envoltats d'un paradís natural que ens permet la practica de molts esports”

Esports 03 de marzo de 2022 Andrea Andreu Andrea Andreu
Onda pone en valor su entorno natural con la maratón de montaña ‘Refugis de Pedra’

Onda es convertirà en el punt de trobada de centenars de corredors que participaran en la quarta edició de la marató de muntanya ‘Refugis de Pedra’, la qual se celebrarà dissabte que ve 12 de març. El Raval de San José serà el punt d'inici i fi de la competició, que començarà a les 07.30 i finalitzarà a les 17 hores.

La marató constarà de 44 km amb un ascens de 2.700 metres, mentre que la prova sprint serà de 14 km i desnivell positiu de 950 metres. En aquesta fusió de naturalesa i esport, els corredors gaudiran del paratge natural de la Serra d'Espadà i voltants.

Fins al moment, les places d'inscripcions en la marató ja estan completes, sent 250 el màxim nombre de participants i, quant a la modalitat sprint, són pròximes a tancar-se amb més de 225 inscrits.

Com a novetat, enguany es realitzarà una Fira del corredor, situada també en el Raval de San José, “amb l'objectiu que aquesta edició fora especial, no sols per als corredors sinó també per als acompanyants” asseguren els organitzadors. En ella hi haurà una zona habilitada per a prendre alguna cosa i un escenari que amenitzarà la cita.

La presentació de la prova ha sigut a càrrec dels organitzadors i membres del Club Camp Base, Jero Martínez i Ángeles Saiz, així com del regidor de l'àrea d'Esports, Jose Vicente Iserte, qui ha assegurat que “tenim la sort de viure envoltats d'un paradís natural que ens permet la practica de molts esports”.

Te puede interesar
Lo más visto