Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Diputació de Castelló licita la gestió sanitària d’aigua potable i manteniment de cloració a municipis de menys de 5.000 habitants

Ignasi Garcia: «Oferim als municipis el millor servei possible en el control sanitari, consum, canalització i abastiment d’aigua»

General 16/03/2022 Redacció Redacció
jjj

La Diputació de Castelló ha licitat el contracte del servei de gestió sanitària de l'aigua potable i manteniments dels equips de cloració i de control de consums i qualitat en municipis de menys de 5.000 habitants de la província de Castelló.

El diputat encarregat de l'àrea de Sostenibilitat, Ignasi Garcia, ha destacat que des de la Diputació de Castelló «el que fem en definitiva es oferir als municipis de menys de 5.000 habitants el millor servei possible en el control sanitari, en el consum, la canalització i l’abastiment d’aigua».

«Hem reconvertit el contracte de cloració d’aigua en un contracte que a banda de la cloració i la potabilització de l’aigua, farà el control sanitari de l’abastiment, i al mateix temps farà un control dels consums de l’aigua en alta als municipis de les comarques de Castelló», ha concretat.

En aquest sentit, l'ens supramunicipal ha autoritzat la despesa de 390.124,57 euros amb càrrec de l'aplicació pressupostària, i ha ordenat l'obertura del procediment, tramitació ordinària i licitació electrònica per a l'adjudicació del contracte.

Entre els objectius del contacte, destaquen promoure les actuacions necessàries per a millorar les condicions sanitàries de les instal·lacions d'abastiment d'aigua potable i eliminar o reduir els riscos per a la salut derivats de l'aigua de consum humà.

També dotar als ajuntaments de la província de Castelló de ferramentes i serveis necessaris per a realitzar un adequat control de la qualitat de l'aigua de consum, de l'aixeta i l'elaboració i seguiment del Protocol d'Autocontrol i Gestió de l'Abastiment.

Te puede interesar

_DSC9505

La Diputació de Castelló ha informat sobre els convenis singulars i les accions de promoció turística que s'estan realitzant en els pobles afectats per l'incendi de l'Alt Millars

Redacció
General 22/04/2023

José Martí, president de la Diputació de Castelló, s'ha reunit a Fuente la Reina amb els alcaldes i alcaldesses dels pobles afectats per l'incendi de l'Alt Millars. En aquesta trobada, Martí ha manifestat la seua disposició a col·laborar activament en les tasques de neteja de pistes i camins afectats per l'incendi

230509_VIV_foto_Alicante

La Vicepresidència Segona ha adjudicat el concurs de solars públics per a la construcció de 1.090 habitatges en règim de lloguer social.

Redacció
General 09/05/2023

L'empresa encarregada de construir els 1.090 habitatges en lloguer social utilitzarà les 17 parcel·les que la Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVha) té en diferents municipis de la Comunitat Valenciana. A través d'aquesta col·laboració, es busca utilitzar els recursos públics disponibles per a proporcionar habitatges a aquelles persones que ho necessiten. El dret de superfície s'àmplia a 75 anys.

Lo más visto

Newsletter