La Diputació de Castelló aprovarà una declaració institucional perquè Nordex-Acciona reconsidere el tancament de la planta de Vall d'Uixó

El president José Martí, que s'ha reunit amb el comité d'empresa al costat de la diputada provincial i alcaldessa, Tania Baños, opina que “estem davant una decisió empresarial que té difícil explicació”

Economía 14 de marzo de 2022 Redacció Redacció
1523-1024

El ple de la Diputació de Castelló aprovarà demà una declaració institucional amb el vot favorable de tots els grups en la qual se sol·licita que es reconsidere la decisió de tancar la planta de Nordex-Acciona a Vall d'Uixó. El text consensuat, en el qual es mostra el suport incondicional de la institució als treballadors en la defensa dels seus drets laborals, serà remés a Nordex Energy Spain SAO.

En la declaració institucional s'insta a més a la Generalitat Valenciana i al Govern d'Espanya a liderar la defensa del sector industrial de la província amb l'aprovació d'un pla de reindustrialització que evite el tancament d'empreses radicades en el territori i atraga noves inversions.

Per a abordar aquesta problemàtica, el president de la Diputació, José Martí, i la diputada provincial i alcaldessa de Vall d'Uixó, Tania Baños, s'han reunit amb representants del comité d'empresa de la planta, als quals han trasllat el suport de la institució.

En opinió de Martí, «estem davant una decisió empresarial que té difícil explicació, ja que parlem d'una planta viable i amb futur», que a més «té a veure amb l'energia eòlica, amb l'energia verda».

El president ha mostrat la seua disposició a realitzar les gestions que es consideren oportunes en nom de la consecució de l'objectiu que la planta de Vall d'Uixó es mantinga activa.

Te puede interesar
Lo más visto