PSPV-PSOE d’Onda sol·licita al PP l’expedient de la nova residència i el centre de dia davant la inacció d’adquirir o cedir un espai per a la seua creació

La Generalitat Valenciana finança el projecte a través del pla Convivint però abans l’Ajuntament ha de cedir o comprar un espai

Política 22 de marzo de 2022 Redacció Redacció
2022-03-20 Onda residència i centre de dia

El PSPV-PSOE d’Onda sol·licita al Partit Popular l’expedient de la nova residència i el centre de dia de la tercera edat davant la inacció d’adquirir o cedir un espai per a la seua creació. La Generalitat Valenciana finança el projecte a través del pla Convivint, però abans l’Ajuntament ha de cedir o comprar un espai. Els socialistes volen saber en quina situació es troben les gestions “han passat tres anys de govern popular i a banda de les bones intencions en premsa no hem vist que s’haja adquirit o cedit un espai adequat per a la seua construcció”.

La Generalitat va anunciar el pla en 2021, “quasi un any després no estem veent moviment en un tema tan important per a Onda, per això, demanem la documentació per a saber si s‘està treballant o pel contrari l’alcaldessa, Carmina Ballester, està retardant la construcció per motius polítics contra l’ens autonòmic, ja que en gener de 2022 ja s’havien executat o iniciat els treballs de 23 infraestructures en altres municipis com a Castelló o Vinaròs” expliquen els socialistes.

El GMS insta a no desaprofitar l’oportunitat que té la ciutat a l’estar inclosa dins del pla Convivint de la Generalitat amb una residència i un centre de dia. “No podem perdre esta gran inversió econòmica a la nostra localitat que tant necessita per a millorar la qualitat de vida de la ciutadania que podrà continuar vivint en la seua ciutat”.

Te puede interesar
Lo más visto