Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L’Ajuntament d’Almenara posa en marxa Almenaraconmisimpuestos.com

En la pàgina web es dóna a conèixer el pressupost municipal i la destinació dels diferents impostos que paga el veïnat

Economía 28 de marzo de 2022 Redacció Redacció
impostos
Pàgina web de transparència economica

L'Ajuntament d'Almenara ha posat en marxa el web almenaraconmisimpuestos.com amb l'objectiu d'oferir als veïns i veïnes una eina més en l'àmbit de la transparència econòmica. En aquest web es podran trobar dades econòmiques d'interès general dels anys 2021 i 2022 com el Pressupost Municipal d'Almenara, dividits en una doble visió amb els ingressos i despeses per àrea econòmica. 

Un altre apartat són les despeses realitzades en polítiques o programes. I en un tercer sector es permet als veïns i veïnes, inserint una sèrie de dades, poder conèixer com reverteix el pagament dels seus impostos en la prestació de serveis públics. A més, també apareix un cercador per a poder trobar la informació que es necessite. Des del web municipal almenara.es també es podrà accedir a tota aquesta informació a través d'un enllaç directe a almenaraconmisimpuestos.com.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que «amb aquesta nova eina fem un pas més en la transparència econòmica del consistori informant sobre totes les qüestions impositives, alhora que complim la Llei de Transparència i Bon Govern». La posada en marxa d'aquest servei i pàgina web compta amb una subvenció de 4.500 euros de la Diputació de Castelló per al foment dels pilars sobre els quals es bassa el govern obert.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter