Nules acollirà aquest estiu xiquets i xiquetes saharauís

La localitat reprèn la col·laboració amb el programa Vacances en Pau que organita Smara

General 07 de abril de 2022 Redacció Redacció
IMG_5758
Nules “Torna Vacances en Pau. Acull un somriure sahrauí i defensa els seus drets”

La localitat de Nules acollirà aquest estiu xiquets i xiquetes refugiats del Sahara i reprèn, a més, la seua col·laboració amb el programa “Vacances en Pau” que organitza l’associació Smara.

En aquest sentit, la regidora de Serveis Socials, Rosa Ventura, juntament amb la presidenta de Smara la Vall-la Vilavella, Tica Ferreres, i la secretària d’aquesta entitat, Pili Flors, han presentat a Nules aquest programa que es torna a reactivar després de dos anys sense activitat degut a la pandèmia.

Baix el lema “Torna Vacances en Pau. Acull un somriure sahrauí i defensa els seus drets” s’ha fet una crida a les famílies nuleres per a que participen en aquest programa.

Davant açò, Rosa Ventura, comenta que “hi ha dos famílies interessades a acollir xiquets i xiquetes sahrauís a les seues cases i esperem que en els pròxim dies hi haja més”.

Amb tot, des de l’associació coincideixen a assenyalar que l’estada d’aquests xiquets i xiquetes és de dos mesos, els mesos de juliol i agost, i en aquest període les famílies acollidores s’encarreguen de fer-los revisions mèdiques, de la seua manutenció i alimentació  i d’apropar-los a un estil de vida molt diferent al que estan acostumats. 

Per tant, les famílies interessades en ser acollidores de xiquets i xiquetes sahrauís tenen de termini fins al pròxim dijous 14 d’abril, de manera que per a rebre informació es poden posar en contacte amb Smara la Vall-la Vilavella, o també poden escriure al correu [email protected]

Te puede interesar
Lo más visto