Xilxes presenta la VII edició del Triatló de Platges “Trixilxes”

La prova acollirà a 550 esportistes el diumenge 8 de maig

Esports 10 de abril de 2022 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2022-04-07 at 7.54.53 PM

L'Ajuntament de Xilxes ha anunciat la VII edició del Triatló de Platges “Trixilxes”, prova esportiva que tindrà lloc en el municipi el pròxim 8 de maig. El termini d'inscripció ha finalitzat amb 550 persones apuntades que disputaran 1500 metres nadant, 60 quilòmetres amb bicicleta i, finalment, 15 quilòmetres de carrera a peu.

Els organitzadors de l'esdeveniment, l'Ajuntament de Xilxes i el Club TriLaVall, han dut a terme una presentació i reunió de coordinació en la qual l'alcalde de la localitat, José Martínez, ha agraït la confiança depositada a Xilxes tant al Club del triatló com als patrocinadors i, a més, ha donat la benvinguda a tots els participants i visitants que s'acosten a gaudir del cap de setmaa esportiu. 

Així mateix, ha assistit la regidora d'esports, Mayte Pinés, el director de la prova, Vicente Marqués, i la presidenta de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, Vanessa Huesa, entre altres persones implicades.

El triatló, que arrancarà amb el recorregut de natació, donarà principi a les 8 hores del diumenge 8 de maig a la Platja del Cerezo i finalitzarà a la Platja de Les Cases. En segon lloc, els atletes hauran de realitzar una prova de ciclisme sense drafting i un últim tram de carrera a peu, els recorreguts de la qual estan indicats en la pàgina web oficial www.trixilxes.com

L'organització també ha inclòs altres continguts d'interés en el lloc web com la inscripció de voluntariat, consells de nutrició per a aquesta mena de prova esportiva, horaris, premis o fins i tot el llistat d'inscrits per a poder comprovar l'estat del registre.

 

Te puede interesar
Lo más visto