Onda reprèn els festejos de la mà de Pasqua Taurina i la Fira d'Abril

Prades: “Continuarem recolzant a totes les associacions que fan possible gaudir d'unes jornades úniques”

General 09 de abril de 2022 Redacció Redacció
20220409131711_IMG_0120
Fira d'Abril a Onda

Onda ha reprès els festejos amb la Pasqua Taurina i la Fira d'Abril. Aquesta tarda ha donat inici la Pasqua Taurina, un esdeveniment que durant les pròximes setmanes congregarà als millors retalladors i caps de bestiar en el XXV Concurs de Ramaderies. En ell, es donaran cita els ferros de La Paloma, Vicente Benavent, Fdo. Machancoses, La Espuela, Hnos. Navarré i Juan José Laparte.

A més, enguany es realitzaran diverses jornades temàtiques com la Lliga del corro, un especial Arriazu, un desafiament classificatori, Regne d'Aragó i una jornada especial basada en la sèrie de televisió ‘Joc de trons’ en el qual es duelarán Reines versus Reis. Per part seva, també s'ha celebrat la 4a edició de la Fira d'abril d'Onda, un esdeveniment que ha comptat amb ambient andalús, grups flamencs i exhibicions de balls.

La tinenta d'alcalde i responsable de l'àrea de Cultura i Festes, María Prades, ha coordinat l'organització d'aquests festejos i ha assenyalat que: “Des de l'Ajuntament continuarem recolzant a totes les associacions que s'involucren en els festejos i fan que ondenses i visitants gaudeixis d'unes jornades úniques”.

Dispositiu de seguretat

Cal destacar que l'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa un paquet de mesures de seguretat davant la Setmana Santa. Des de l'àrea de Seguretat Ciutadana s'ha coordinat un pla d'actuació previst per a la setmana festiva que integra a la Policia Local, Guàrdia Civil, Protecció Civil i serveis sanitaris. Així, la Policia Local realitzarà més de 50 serveis de reforç. La majoria d'ells corresponen a regulació i control de trànsit, així com vigilància de la seguretat ciutadana.

Te puede interesar
Lo más visto