Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Nules comptarà amb el primer sender blau de les seues platges

S’aprova el projecte del sender ubicat en la zona de la platja de les Marines

General 15/04/2022 Redacció Redacció
Captura de pantalla 2022-04-13 a las 11.10.48
Plànol Sendero Blau

La platja de les Marines de Nules comptarà amb un sender blau, donat que l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), entitat que atorga aquests guardons, ha aprovat recentment el projecte presentat per l’Ajuntament de Nules.
 
En aquest sentit, amb l’obtenció del sender blau es vol reconèixer l’esforç de l’Ajuntament de Nules en mantindre la qualitat i cura d’aquest entorn amb la realització de tasques i activitats per a la seua conservació i posada en valor.
 
Amb tot, la regidora de Platges, M. José Esteban, mostra la seua satisfacció per haver rebut aquesta aprovació, “han sigut anys de treball important, en concret començarem a treballar en aquest projecte a principis d’aquesta legislatura. De fet, és el primer pas per a que les nostres platges compten amb el seu primer sender blau. Ara anem a seguir treballant per a que aquest projecte siga una realitat el més aviat possible, de manera que, el consistori portarà a terme totes les actuacions requerides per poder tenir la concessió definitiva del sender blau”.
 
El Sender Blau contribueix a reconèixer els serveis mediambientals i culturals que el municipi de Nules presta al conjunt de la ciutadania, i es tracta, a més, d’un recurs  valuós per a la interpretació ambiental, el gaudi de la natura i la realització d’activitats esportives i d’oci a l’aire lliure. 
 
Cal assenyalar que aquest any 2022 s’han guardonat un total de 86 senders blaus, i s’han incorporat huit nous. Per tant, la xarxa compta amb una longitud de 474 quilòmetres distribuïts en 19 províncies.
 
Per altra banda, cal recordar que la platja de les Marines compta també des de l’any 2019 amb Bandera Blava.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter