Festes reprograma les mascletaes de Magdalena per a Lledó, Sant Cristòfol i Sant Pere

Braina destaca que es dispararan en les pròximes festes de la ciutat i avança que la Nit Màgica se celebrarà al Grau

General 16 de abril de 2022 Redacció Redacció
14-04-22 Braina en el Palau de la Festa

El Patronat Municipal de Festes de Castelló ha acordat reprogramar per a les festes de Lledó, Sant Cristòfol i Sant Pere les mascletaes previstes per a la setmana de Magdalena i que no es van poder disparar per qüestions de seguretat davant les inclemències meteorològiques. A més, durant la setmana de les festes de Sant Pere, en dies i hores encara per determinar, se celebrarà al Grau la Nit Màgica de Xarxa Teatre i es dispararà una mascletà mixta nocturna, que van quedar ajornades també en Magdalena.“ La pluja va impedir que durant la setmana de Magdalena es pogueren disparar totes les mascletaes previstes, per la qual cosa es dispararan en les pròximes festes que se celebren a la ciutat, des de les de Lledó fins a Sant Cristòfol i Sant Pere”, ha explicat el regidor i president del Patronat Municipal de Festes, Omar Braina.

D'aquesta manera, està previst que el dia 1 de maig a les 00.45 hores, amb motiu de les festes de la Mare de Déu del Lledó, es dispare un castell de focs artificials al parc de l'Auditori i Palau de Congressos; i el mateix dia 1 de maig a les 13.00 hores, també des del parc de l'Auditori, es dispare la mascletà de Caballer FX prevista inicialment per al dijous de Magdalena.

Al juny, entorn de les festes en honor a Sant Pere es dispararà al Grau la mascletà de Pirotécnia Turís que estava programada per al dimarts de Magdalena, se celebrarà també la Nit Màgica i una mascletà mixta nocturna. Tot, amb dia i hora per determinar. Per a juliol, per Sant Cristòfol encara que amb el dia i hora per determinar, s'ha previst la mascletà de Peñarroja del dissabte de Magdalena, en el recinte de mascletaes del carrer Rosa Maria Molas.

D'altra banda, s'està treballant en la programació de Concerts de Lledó, un nou cicle de concerts que tindrà lloc el 30 d'abril al parc Rafalafena com a part de la programació de les festes en honor a la Mare de Déu del Lledó, que se celebraran del 23 d'abril al 4 de maig. Hi haurà actuacions des de les 11.00 fins a les 14.00 hores i des de les 18.00 a les 21.00 hores, aproximadament. “Es tracta d'una nova proposta entorn de les festes de Lledó que busca acostar aquestes celebracions a un públic familiar, que puga gaudir d'una jornada de música al parc Rafalafena”, ha explicat el regidor.

Te puede interesar
Lo más visto