Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Diputació convoca les proves d'accés al CITD Penyeta Roja per a formar a la futura elit de l'esport provincial

Les inscripcions es dividiran en dues fases, la presentació de candidatures via web i les proves esportives de selecció

General 20 de abril de 2022 Redacció Redacció
k

El Centre d'Iniciació Tècnica Esportiva de Penyeta Roja ha obert el període de preinscripció per al curs acadèmic 2022-23. Com en altres convocatòries, aquest procés comptarà de dues fases: la primera d'elles serà purament administrativa, amb la tramitació telemàtica de les candidatures, mentre que la segona constarà de les proves físiques que determinaran la selecció definitiva.

La vicepresidenta i diputada de Penyeta Roja, Patrícia Porta, ha informat que el termini d'inscripció es mantindrà obert fins al pròxim 28 d'abril. En la pàgina web del centre educatiu està ja disponible tota la informació relativa al procés de prematriculació i l'accés al formulari en línia.

Patrícia Porta ha assenyalat que, una vegada finalitzada la primera fase, totes les persones joves candidates que complisquen amb els requisits establits rebran una comunicació amb la data, hora i indicacions per a la realització de les proves selectives. Les disciplines que s'avaluaran estaran vinculades a l'atletisme, l'especialitat del centre.

Porta ha animat a la joventut amb inquietuds esportives, així com a les seues famílies, al fet que facen el pas i confien la seua formació esportiva en l'experiència i bona faena de Penyeta Roja, “un dels centres d'iniciació tècnica esportiva més prestigiosos d'Espanya i bressol dels i les millors esportistes de la nostra terra”.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter